Doniraj

Trenutno je največ aktivnosti društva usmerjeno v organizacijo dogodka ob 75. obletnici odkritja LSD-ja, potrebujemo pa tudi vašo pomoč pri zagotavljanju operativnih sredstev za delovanje društva in druge projekte društva (nastaja dokumentarni video, prirejajo se čajanke in predavanja). Kratek opis dogodka in naslovi za donacije spodaj.

LSD75.si

Javni dogodek ob obeležitvi 75. obletnice odkritja LSD- ja.
Ljubljana, Novi Trg, četrtek 19. 4. 2018.

Opažamo, da interes ljudi za raziskovanje spremenjenih stanj zavesti narašča, saj se dogodkov, ki jih organiziramo, udeležuje vedno več ljudi.

Dogodek LSD75.si vključuje odprtje razstave umetniških del in infografik, postavitev info stojnic, delavnico okraševanja koles, predavanja, javno deljenje izkušenj (psihedelična spovednica) in pogovore z velikani slovenske psihedelične scene 😉 vse to ob spremljavi žive glasbe, vizualizacij, projekcij in zanimivih sogovornikov.

Od nas vseh skupaj je odvisno, kaj bomo izvedli in kako. Dobrodošli tudi predlogi posameznikov ali organizacij o tem, kaj iz psihedeličnega registra vas še posebej zanima.

Da se naši projekti, predvsem pa LSD75.si zgodijo, poleg volje in časa potrebujemo tudi nekaj denarja. Če menite, da lahko prispevate kakršenkoli znesek ali kakorkoli pomagate pri izvedbi dogodka, vas vljudno naprošamo, da to storite z nakazilom na naš račun, odprt pri Sberbank d.d., preko sistema PayPal ali z eno od alternativnih oblik (spodaj).

Psihedelično društvo Slovenije
Jamnikarjeva ulica 16
1000 Ljubljana

Nakazila na transakcijski račun:
IBAN: SI56 3000 0002 3336 102 (Sberbank d.d.)

 

PayPal donacije: 

Naslovi za nakazilo kriptovalut:

Bitcoin
(BTC)
Ethereum
(ETH)
Litecoin
(LTC)
Bitcoin Cash
(BCH)
Naslov 3D3tZPsxNsE3KwqnegWCmYVYbuiUBJqFoq 0x5Eb5c9b6c7819d6eF24F4B720a771D0f3F820e0a MRsP5s2ph41avp6honCiYqEXZxRJWyuEs6 1AdqBB7HJr6Rm2areds1X1f2LXXbuQYN9f
QR koda

 

Za posebne dogovore pošljite sporočilo na našo fb stran https://www.facebook.com/PsychedelicSlovenia/
oz. e-poštni naslov: info@psihonavt.si ali pa se osebno oglasite na čajanki, vsako prvo sredo v mesecu.

Feel free to donate and share among like-minded individuals.

Hvala in nasvidenje!

Psihedelično društvo Slovenije